DOWNLOAD NU GRATIS DE 7 STAPPEN NAAR EEN SUCCESVOL LOOPBAANCOACHINGSBEDRIJF

Ben jij er klaar voor om als loopbaancoach écht impact te gaan maken door nog meer mensen nog beter te begeleiden in hun loopbaan? Zodat ook zij gaan ervaren dat werken leuk kan zijn, dat je er energie en voldoening uit kunt halen?

En wil je dat doen vanuit je eigen succesvolle bedrijf, zonder daar keihard voor te hoeven werken? Gun je het jezelf dat dat moeiteloos mag gaan en licht mag voelen?

Download dan nu gratis het e-book “7 stappen naar een succesvol loopbaancoachingsbedrijf”. Laat hieronder je gegevens achter, dan stuur ik het e-book direct naar je toe!

Ja, stuur me de 7 stappen naar een succesvol loopbaancoachingsbedrijf

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Maartje Koppen

Ik ben de oprichter van Droombaan.coach en ontwikkelde op basis van mijn jarenlange ervaring als loopbaancoach de Droombaanmethode.  Ruim 7 jaar lang runde ik mijn eigen succesvolle loopbaancoachingsbedrijf.

Inmiddels leid ik andere loopbaancoaches op tot Droombaancoach, zodat nog veel meer mensen hun droombaan kunnen verwezenlijken en we op die manier samen de wereld een beetje mooier kunnen maken.

Daarnaast begeleid ik als business coach succesvolle ambitieuze coaches om met hun business naar het volgende level te shiften door intuïtief ondernemen te combineren met slimme business strategieën en blokkades mega effectief te neutraliseren met behulp van de Emotional Freedom Techique zodat het echt moeiteloos gaat stromen en ze meer impact kunnen maken zonder dat ze harder hoeven te werken.

ZIJ KOZEN VOOR BUSINESS COACHING VAN MAARTJE KOPPEN EN DAARMEE VOOR MOEITELOOS EN VOL VERTROUWEN ONDERNEMEN

Een scherpere niche durven kiezen waardoor de eerste groep van mijn nieuwe aanbod meteen moeiteloos vol zat

Ik had het gevoel dat ik met een businesscoach in kortere tijd meer uit mijn onderneming kon halen en het kans op succes dus groter zou zijn.
Voor deelname aan de Dream Business Academy liep ik vooral aan tegen gebrek aan focus en raakte ik nog wel eens verdwaald in alle nieuwe dingen die op mij af kwamen. Ik miste een strategie en overzicht.

Toch twijfelde ik over de kosten. Ik had net flink wat investeringen gedaan in mijn onderneming en wist wel dat het businesscoachtraject zich zou terugbetalen, maar 100% garantie had ik natuurlijk niet.

Ik heb focus, meer overzicht en meer zelfvertrouwen gekregen. Ik heb al behoorlijk wat vaardigheden geleerd, een groep met businessbuddies die in hetzelfde schuitje zitten, een klankbord en ik ben al een heel aantal keer uit mijn comfortzone gegaan, ik doe dingen die ik voorheen spannend vond nu (bijna) moeiteloos. Bovendien heb ik een scherpere niche durven kiezen waar ik nog meer energie van krijg. En waardoor de eerste groep van mijn nieuwe aanbod meteen moeiteloos vol zat.

Karin van Maurik

GZ-psycholoog voor masterpsychologen, Find and Follow

Meer rust in mijn business door een nieuw business model en het doorbreken van blokkades

Ik heb de hulp van Maartje ingeroepen toen er zoveel klanten kwamen dat ik het bijna niet aan kon. Ik wist dat ik het anders moest gaan doen, maar wist niet wat en vooral hoe.

Mijn doel: meer rust creëren in mijn agenda en manieren leren hoe ik meer mensen tegelijk zou kunnen helpen.

Maartje heeft me hier heel goed bij geholpen. We zijn aan de slag gegaan met een ander businessmodel en hebben heel praktisch gekeken hoe ik dat zo snel en ontspannen mogelijk kan invoeren.

Hierbij had ik nog wat innerlijke issues op te lossen, die in de weg zaten om stappen te zetten. Ik voel nu dat ik die stappen echt kan zetten. Dat is super fijn!

Maartje heeft me ook erg goed geholpen om online nog meer waarde toe te voegen.

Ik heb Maartje ervaren als een hele fijne businesscoach. Ze heeft precies die mix die ik zocht in een businesscoach. Concreet, doortastend, praktisch, commercieel en diepgaand.

Ik heb er veel aan gehad!

Erna Snellen

Coach en therapeut, Liefdespijn

Ja-zeggen om Droombaancoach te worden was een eerste stap op weg naar mijn eigen droombaan. Het maakt de stap naar het worden van een coach gemakkelijker omdat je een basis hebt waar je mee aan de slag kunt. Je hoeft niet zelf nog op zoek naar een methode, de werkboeken en de videos zijn er al. Je kunt je direct gaan richten op het zoeken van coachees en daarmee inkomsten. Je hebt al meteen een grote stap genomen.

Daarnaast heb ik de methode zelf als coachee doorlopen en wist ik al dat het goed in elkaar zat en dat je er als coachee echt stappen mee kunt zetten, dus het was al iets wat ik anderen zou aanraden.

Waar ik daarvoor tegenaan liep, was dat de stap naar een andere carrière en zeker naar die van coach te groot is voor me. Er komen te veel dingen op je af die je moet regelen voordat je iets hebt wat je onder de aandacht kunt brengen van coachees. De grote “wat heb ik te bieden”-vraag stopte het zetten van stappen.

De basis van de Droombaanmethode die er gewoon ligt is het meest waardevolle tot nu toe. Ik moet nog een boel doen wat betreft het opzetten van mijn bedrijf, maar ik weet dat de methode staat als een huis en dat ik daar niet wakker van hoef te liggen.

Daarnaast is het ook fijn een coach te hebben die meedenkt rondom het opzetten van je bedrijf. Een van de dingen waarom ik zei dat ondernemen niets voor mij was, was dat ik het contact met collega’s ging missen. Op deze manier heb je dat toch. En het biedt me een stok achter de deur om ook daadwerkelijk meters te maken in mijn bedrijf.

Suzanne de Grooth - Verlijsdonk

Droombaancoach, Grooths Leven

Meer klanten door meer balans & regie

De woorden moeiteloos en vertrouwen spraken me enorm aan, dat was een verlangen!

Ik heb de neiging om hard te werken. Waardoor ik mijn grenzen meer kwijtraak en geen fouten mag maken van mezelf. Dat wilde ik niet langer. Ik wilde weer meer vrijheid en passie voelen in mijn werk.

Ik had al ervaren dat ik het prettig vind om begeleid te worden door een coach die me regelmatig even een zetje geeft om mijn angsten en overtuigingen onder de loep te nemen en aan te gaan. De enige twijfel over de Dream Business Academy was het financiële aspect, om mijzelf deze waarde te mogen toekennen. En toch ben ik het aangegaan.

Ik merk dat ik door de coaching sneller mijn overtuigingen en beperkende gedachten, mijn angsten om mijn kwetsbaarheden naar buiten te brengen en mijn plek in te nemen, tegenkom en weet te tackelen. Ik vind het fijn om te sparren over mogelijkheden en creatieve ideeën middels kritische, doortastende vragen van Maartje. Waardoor ik ook nieuwe mogelijkheden zie, zoals het groepsprogramma wat ik nu aan het ontwikkelen ben, daar was ik zelf niet opgekomen. Ik zie nu ook veel sneller kansen om nieuwe klanten te krijgen, neem daarin het voortouw en de regie en met resultaat. Daarbij leer ik ook dat wat ik lastig vind aan te gaan en niet meer uit te stellen. Daarnaast is er is nu veel meer balans tussen in mijn bedrijf en aan mijn bedrijf werken.

Omdat ik ZZP’er ben is het ook fijn om met andere ondernemers met regelmaat af te stemmen en hulpvragen te delen.

Als ik geen ‘ja’ had gezegd tegen de Dream Business Academy, had ik minder stappen gezet en was ik meer in het oude patroon van niet durven, te lastig en uitstellen blijven hangen. Dan was ik gebleven bij het oude vertrouwde en dus veilige. Wat geen of bijna geen groei zou hebben betekent.

Ik heb mooie stappen gezet en ben hier dankbaar voor!

Nienke Steenhuisen-Kamminga

Haptotherapeut, HaptoNienke

Copyright © 2022 | Algemene voorwaarden | Privacy & cookie verklaring